roparty.fm muzica si chat distractie la maxim live

muzica si distractie la maxim comunitate romaneasca muzica chat distractie

Trecand peste chestii de genul "razbunarea e arma prostului" si peste faptul ca nu mai conteaza, nu mai are rost, nu schimba cu nimic situatia, nu stiu ce, nu stiu cum. Te-a facut sa suferi (mult!), ai posibilitatea sa te razbuni, simplu, fara prea multe batai de cap (nu va ganditi la chestii extreme), dar stii sigur ca ai cum sa o/il faci sa sufere.

Poate ca nu e bine, de fapt sigur nu e bine, dar daca ai putea...te-ai razbuna doar ca sa simti acea satisfactie de moment, ca sa il/o faci sa sufere?

Scurt si la obiect. Da sau nu?

Sa vedem...

Vizualizări: 72

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

indiferenta e cea mai buna arma.. mai tarziu o sasi aduka  aminte cu ce a gresit  si cea pierdut..asa k daca dai o palma   ce castigi  razbunare.. delok doar prostie..fii elegant si lasa timpul sa vorbeasca si comportate k atare  ..asta e viata mergem inainte .. asi va aminti de tine in clipele grele  ..ce iai oferit  ..tu..

Offf..Multi poate o fac,,,RAZBUNAREA,,,,cu sau fara voia lor..Eu sincer nu as face asa ceva..Mai devreme sau mai tarziu,vor fi regrete sau aduceri aminte,iar gandul acesta il va macina.Vorba Romanului,,,,RAZBUNAREA E ARMA PROSTULUI,,,

Tacerea e cea  mai buna arma...nexxxxxxttttttttt!Barbati nu sunt!!!!!...

- Nu sunt adept razbunarii....Un om educat nu trebuie sa recurga la razbunare!Din toate relatiile avem de invatat ceva,important este sa nu repetam aceleasi greseli.

Ce a fost a fost,treci peste,pastrezi amintirile frumoase si inveti din grselile facute...nimeni nu e usa de biserica...asta este....stiti voi....roata se intoarce intotdeauna!!!!!

Daca l-am iubit cu adevarat...nu.I-as dori tot binele din lume si as incerca sa-mi gasesc fericirea in alta parte.daca a fost doar o joaca si mi-a ranit orgoliul...in mod sigur DA!:D(mai ales ...daca e genul de ticalos care se crede buricul pamantului..razbunarea i-ar face un bine:)))

"Cred ca orice om are o slabiciune  si daca te folosesti de ea atunci cand trebuie, poti folosi asta ca o arma de razbunare pentru cine si-a batut joc de tine o data ...De ex:daca iubitul meu m-ar insela , cu siguranta m-as razbuna pe el ..as face tot posibilul sa il fac sa ma iubeasca  din in ce mai mult  chiar daca asta ar inseamna sa imi fac mie rau .. si apoi l-as parasi ....."

NU cu siguranta nu as putea sa fac asta oricat rau mi-ar fii facut...normal ca pe moment cand ranile sunt proaspete gandesti vrute si nevrute dar odata ce am iubit pers respectiva cu adevarat nu i-as putea face rau sau sa ma razbun...si mai este o vorba "ceea ce nu-ti place altuia nu-i face "si pana la urma omul din greseli invata,roata e mereu rotunda iar atunci nu cred ca mai e cazul de razbunare si ambele pers. vor primii ce li se cuvine...;)

ASCULTA RADIO ROPARTY.FM

Fotografii

Se încarcă...
  • Adăugare fotografii
  • Vizualizează Tot

cea mai tare comunitate romaneasca muzica chat distractie si mult chef mp3 video fete si baieti radio online roparty.fm dj live download

SUSTINE SI TU ACEST SITE!!!!!!

p>

RADIO ROPARTY.FM

super asculta aici!!!!!!!!!

ASCULTA IN WINAP

© 2012   Created by DANG DJ.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor